Kennel Endicott, Ingrid Bergenblad

Skåne län

Information

460714-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Kennel Endicott, Ingrid Bergenblad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kennel Endicott, Ingrid Bergenblad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skurup som är den kommunen som Kennel Endicott, Ingrid Bergenblad finns i.

Kennel Endicott, Ingrid Bergenblad har varit registrerat sedan 2002-09-05 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kennel Endicott, Ingrid Bergenblad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-05.

Kennel Endicott, Ingrid Bergenblad är och det finns flera verksamheter i Skurup som också är .

Firmatecknare för Kennel Endicott, Ingrid Bergenblad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kennel Endicott, Ingrid Bergenblad så kan ni göra det på telefon genom 0411-39619 eller genom brev på följande adress:

Kennelverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kennel Endicott, Ingrid Bergenblad och det är Bergenblad, Ingrid Anna Kristina som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,