Vägskälets föräldrautbildning

Skåne län

Information

451221-XXXX är organisationsnummer för bolaget Vägskälets föräldrautbildning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vägskälets föräldrautbildning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skurup som är den kommunen som Vägskälets föräldrautbildning finns i.

Vägskälets föräldrautbildning har varit registrerat sedan 1998-11-04 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vägskälets föräldrautbildning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Vägskälets föräldrautbildning är och det finns flera bolag i Skurup som också är .

Firmatecknare för Vägskälets föräldrautbildning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Vägskälets föräldrautbildning så kan ni göra det på telefon genom 0411-41879 eller genom brev på följande adress:

Föräldrautbildningar, samt kurser och föredrag för föräldrar.

Det finns olika personer som har en koppling med Vägskälets föräldrautbildning och det är Hansson, Agneta Birgitta som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,