SKURUPS BILSERVICE ANDERS ARVIDSSON

Skåne län

Information

450901-XXXX är organisationsnummer för företaget SKURUPS BILSERVICE ANDERS ARVIDSSON. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SKURUPS BILSERVICE ANDERS ARVIDSSON är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skurup som är den kommunen som SKURUPS BILSERVICE ANDERS ARVIDSSON finns i.

SKURUPS BILSERVICE ANDERS ARVIDSSON har varit registrerat sedan 1992-04-03 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för SKURUPS BILSERVICE ANDERS ARVIDSSON så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

SKURUPS BILSERVICE ANDERS ARVIDSSON är och det finns flera bolag i Skurup som också är .

Firmatecknare för SKURUPS BILSERVICE ANDERS ARVIDSSON är följande:

Vill ni komma i kontakt med SKURUPS BILSERVICE ANDERS ARVIDSSON så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bilservice och reparationer m m.

Det finns olika personer som har en koppling med SKURUPS BILSERVICE ANDERS ARVIDSSON och det är ARVIDSSON, SUNE ANDERS som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,