LILLA GALLERIET, STIG LINNÉ

Skåne län

Information

450315-XXXX är organisationsnummer för bolaget LILLA GALLERIET, STIG LINNÉ. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LILLA GALLERIET, STIG LINNÉ är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skurup som är den kommunen som LILLA GALLERIET, STIG LINNÉ finns i.

LILLA GALLERIET, STIG LINNÉ har varit registrerat sedan 1986-12-18 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för LILLA GALLERIET, STIG LINNÉ så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

LILLA GALLERIET, STIG LINNÉ är och det finns flera bolag i Skurup som också är .

Firmatecknare för LILLA GALLERIET, STIG LINNÉ är följande:

Vill ni komma i kontakt med LILLA GALLERIET, STIG LINNÉ så kan ni göra det på telefon genom 0411-42180 eller genom brev på följande adress:

Inramningar.

Det finns olika personer som har en koppling med LILLA GALLERIET, STIG LINNÉ och det är LINNÉ, STIG EGON som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,