Alwéns jordbruk Dybäck

Skåne län

Information

430205-XXXX är organisationsnummer för bolaget Alwéns jordbruk Dybäck. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Alwéns jordbruk Dybäck är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skurup som är den kommunen som Alwéns jordbruk Dybäck finns i.

Alwéns jordbruk Dybäck har varit registrerat sedan 1998-09-18 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Alwéns jordbruk Dybäck så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Alwéns jordbruk Dybäck är och det finns flera bolag i Skurup som också är .

Firmatecknare för Alwéns jordbruk Dybäck är följande:

Vill ni komma i kontakt med Alwéns jordbruk Dybäck så kan ni göra det på telefon genom 0411-532234 eller genom brev på följande adress:

Drift av jordbruk och skogsbruk på egen och arrenderad mark. Inköp, uppfödning och försäljning av djur. Inköp och försäljning av förnödenheter och maskiner till jordbruk- och skogsbruk samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Alwéns jordbruk Dybäck och det är Alwén, Claes Ebbe Albin som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,