INGENIÖRSFIRMAN TÄNDKULETEKNIK

Skåne län

Information

420711-XXXX är organisationsnummer för företaget INGENIÖRSFIRMAN TÄNDKULETEKNIK. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som INGENIÖRSFIRMAN TÄNDKULETEKNIK är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skurup som är den kommunen som INGENIÖRSFIRMAN TÄNDKULETEKNIK finns i.

INGENIÖRSFIRMAN TÄNDKULETEKNIK har varit registrerat sedan 1986-06-24 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för INGENIÖRSFIRMAN TÄNDKULETEKNIK så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

INGENIÖRSFIRMAN TÄNDKULETEKNIK är och det finns flera bolag i Skurup som också är .

Firmatecknare för INGENIÖRSFIRMAN TÄNDKULETEKNIK är följande:

Vill ni komma i kontakt med INGENIÖRSFIRMAN TÄNDKULETEKNIK så kan ni göra det på telefon genom 0411-532227 eller genom brev på följande adress:

Import, export och restaurering av samt handel med historiska maskiner såsom ångmaskiner, gas-, tändkule- och varmluftsmotorer samt motorcyklar.

Det finns olika personer som har en koppling med INGENIÖRSFIRMAN TÄNDKULETEKNIK och det är FAGERBERG, PER GÖRAN som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,