Skurups Städ & HT-Tvätt Handelsbolag

Skåne län

Information

969736-4538 är organisationsnummer för verksamheten Skurups Städ & HT-Tvätt Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skurups Städ & HT-Tvätt Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Skurup som är den kommunen som Skurups Städ & HT-Tvätt Handelsbolag finns i.

Skurups Städ & HT-Tvätt Handelsbolag har varit registrerat sedan 2008-07-18 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-09-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skurups Städ & HT-Tvätt Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-09-25.

Skurups Städ & HT-Tvätt Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Skurup som också är .

Firmatecknare för Skurups Städ & HT-Tvätt Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Skurups Städ & HT-Tvätt Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0411-41625 eller genom brev på följande adress:
Svaneholmsv. 52, 274 31, Skurup

Högtryckstvätt, städ, fastighetsservice och auktioner.

Det finns olika personer som har en koppling med Skurups Städ & HT-Tvätt Handelsbolag och det är Koffed, Bertil Rune Tommy som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Koffed, Gun-Lis Irene som är född 1949 och har titeln Bolagsman,