Ängadal Handelsbolag

Skåne län

Information

969728-8133 är organisationsnummer för bolaget Ängadal Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ängadal Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Skurup som är den kommunen som Ängadal Handelsbolag finns i.

Ängadal Handelsbolag har varit registrerat sedan 2007-08-16 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ängadal Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Ängadal Handelsbolag är och det finns flera bolag i Skurup som också är .

Firmatecknare för Ängadal Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Ängadal Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0411-44550 eller genom brev på följande adress:
Ängadal , 274 63, Rydsgård

Företaget skall arbeta med utbildning, produkter samt behandling som är hälsorelaterat.

Det finns olika personer som har en koppling med Ängadal Handelsbolag och det är Möller Thornell, Anette Maria E som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Möller Thornell, Per Ola Joakim som är född 1961 och har titeln Bolagsman,