Holmströms Bygg och Fastighet Handelsbolag

Skåne län

Information

969723-0283 är organisationsnummer för verksamheten Holmströms Bygg och Fastighet Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Holmströms Bygg och Fastighet Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Skurup som är den kommunen som Holmströms Bygg och Fastighet Handelsbolag finns i.

Holmströms Bygg och Fastighet Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-11-23 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-01-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för Holmströms Bygg och Fastighet Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-30.

Holmströms Bygg och Fastighet Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Skurup som också är .

Firmatecknare för Holmströms Bygg och Fastighet Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Holmströms Bygg och Fastighet Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 073-4446422 eller genom brev på följande adress:
Klockargården Villie 24, 274 62, Rydsgård

Byggnation och underhåll av fastigheter

Det finns olika personer som har en koppling med Holmströms Bygg och Fastighet Handelsbolag och det är Holmström, Dan Magnus som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Holmström, Ulf Martin som är född 1970 och har titeln Bolagsman,