Pimento Film & Produktion Handelsbolag

Skåne län

Information

969706-0151 är organisationsnummer för bolaget Pimento Film & Produktion Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pimento Film & Produktion Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Skurup som är den kommunen som Pimento Film & Produktion Handelsbolag finns i.

Pimento Film & Produktion Handelsbolag har varit registrerat sedan 2004-11-10 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-12-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pimento Film & Produktion Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-12-02.

Pimento Film & Produktion Handelsbolag är och det finns flera bolag i Skurup som också är .

Firmatecknare för Pimento Film & Produktion Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Pimento Film & Produktion Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0411-555030 eller genom brev på följande adress:
Ölov 116, 274 54, Skivarp

Film- och TV-produktion samt andra kulturella projekt.

Det finns olika personer som har en koppling med Pimento Film & Produktion Handelsbolag och det är Kihlberg, Ingrid Rebecka som är född 1972 och har titeln Bolagsman, Sackmann, Christina som är född 1966 och har titeln Bolagsman,