Lineck Design & Montage Handelsbolag

Skåne län

Information

Lineck Design & Montage Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Skurup. Det är nämligen den kommunen som Lineck Design & Montage Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lineck Design & Montage Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-05-25.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till G. Borrebackev. 12, 218 74, Tygelsjö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lineck Design & Montage Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-3180030.

Skurup arbetar för att bolag som Lineck Design & Montage Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Lineck Design & Montage Handelsbolag. Det finns flera bolag i Skåne län.

Montering av köksutrustning, butiksinredning, balkonger, uterum och möbler, bygg och finsnickeri, utbildning samt konsult om frågor och samtal innan påbörjat jobb, prisinformation, problemlösning och rådgivning.

Firmatecknare för Lineck Design & Montage Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lineck Design & Montage Handelsbolag och det är följande personer, Eckerhagen, Jan Peter som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Lindskog, Dan Roger som är född 1970 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Lineck Design & Montage Handelsbolag är 969701-9173.