AC-bolaget Handelsbolag

Skåne län

Information

AC-bolaget Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Skurup som är den kommunen där AC-bolaget Handelsbolag finns. I Skurup så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. AC-bolaget Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. AC-bolaget Handelsbolag har funnits sedan och 2004-04-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till AC-bolaget Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Svenstorp 101, 274 93, Skurup men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5141494.

Skurup arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

AC-bolaget Handelsbolag har idag 969699-7064 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för AC-bolaget Handelsbolag

Jordbruk och växtodling.

I AC-bolaget Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mårtensson, Claes Göran som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Nils Anders Olof som är född 1960 och har titeln Bolagsman, .