Limnoteknik Handelsbolag

Skåne län

Information

Limnoteknik Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Skurup som är den kommunen där Limnoteknik Handelsbolag finns. I Skurup så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Limnoteknik Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Limnoteknik Handelsbolag har haft sedan 2003-08-04. Limnoteknik Handelsbolag har funnits sedan och 2003-08-04 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Limnoteknik Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Västerg. 33, 274 32, Skurup men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0370-41470.

Skurup arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Limnoteknik Handelsbolag har idag 969694-7663 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Limnoteknik Handelsbolag

Medelst specialmaskiner - lösa olika typer av igenväxningsproblem i och kring sjöar och vattendrag samt därmed förenlig verksamhet.

I Limnoteknik Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kronkvist, Lars Göran Ingemar som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Kronkvist, Per Inge Stefan som är född 1961 och har titeln Bolagsman, .