POOLEX Sten & Keramisk Miljö Handelsbolag

Skåne län

Information

POOLEX Sten & Keramisk Miljö Handelsbolag är ett bolag som finns i Skurup. I POOLEX Sten & Keramisk Miljö Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nielsen, Karin Jeanette som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Nielsen, Robert Kim som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med POOLEX Sten & Keramisk Miljö Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå POOLEX Sten & Keramisk Miljö Handelsbolag på telefon 073-1826939.

Byggnadsverksamhet, anläggnings- och trädgårdsarbeten, tillverkning och montering av exempelvis staket samt byggnation av pool.

Idag är POOLEX Sten & Keramisk Miljö Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

POOLEX Sten & Keramisk Miljö Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Skurup arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

POOLEX Sten & Keramisk Miljö Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-02-06 och POOLEX Sten & Keramisk Miljö Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-02-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för POOLEX Sten & Keramisk Miljö Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

POOLEX Sten & Keramisk Miljö Handelsbolag har 969689-1903 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.