Presentverket AGM Handelsbolag

Skåne län

Information

Presentverket AGM Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Skurup som är den kommunen där Presentverket AGM Handelsbolag finns. I Skurup så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Presentverket AGM Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Presentverket AGM Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Presentverket AGM Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Skurup arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Presentverket AGM Handelsbolag har idag 969677-4729 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Presentverket AGM Handelsbolag

Bolaget skall driva handel med present- och profilreklam, förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Presentverket AGM Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Claesson, Anders Lennart som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Kristensson, Mats Göran som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Gert Roland som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .