Zilde's Zol Handelsbolag

Skåne län

Information

969670-8321 är organisationsnummer för företaget Zilde's Zol Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Zilde's Zol Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Skurup som är den kommunen som Zilde's Zol Handelsbolag finns i.

Zilde's Zol Handelsbolag har varit registrerat sedan 2000-07-26 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Zilde's Zol Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Zilde's Zol Handelsbolag är och det finns flera bolag i Skurup som också är .

Firmatecknare för Zilde's Zol Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Zilde's Zol Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5543260 eller genom brev på följande adress:
Norrg. 18, 274 37, Skurup

Solarium.

Det finns olika personer som har en koppling med Zilde's Zol Handelsbolag och det är Månsson, Zita Elna Susanne som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Sivertsen, Hilde Merete som är född 1962 och har titeln Bolagsman,