ANIMO Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Skurup och ANIMO Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och ANIMO Handelsbolag är ett av dem. Statusen för ANIMO Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

ANIMO Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2000-06-09. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Skurup där bolaget finns i jobbar för att bolag som ANIMO Handelsbolag ska trivas.

ANIMO Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-01. I Skurup så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bedriva konsultverksamhet och utbildning inom stress-, konflikt-, samt krishantering samt handel med värdepapper. Samtalsterapi och uthyrning av lokaler.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ANIMO Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-01.

Idag är ANIMO Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Skurup.

Vill man komma i kontakt med ANIMO Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-533870.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med ANIMO Handelsbolag är Borgström, Eva Inga Margaretha som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Borgström, Per-Olof som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .

ANIMO Handelsbolag har 969669-8225 som sitt organisationsnummer.