Bödkaregårdens Hästcenter Handelsbolag

Skåne län

Information

Bödkaregårdens Hästcenter Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Skurup. Det är nämligen den kommunen som Bödkaregårdens Hästcenter Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bödkaregårdens Hästcenter Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1997-01-01.

Bödkaregårdens Hästcenter Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-03-19. Men sedan 1997-01-01 så har Bödkaregårdens Hästcenter Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Sandåkra 7, 274 92, Skurup. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bödkaregårdens Hästcenter Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-45197.

Skurup arbetar för att verksamheter som Bödkaregårdens Hästcenter Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bödkaregårdens Hästcenter Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Uthyrning av hästboxar samt ridutbildning.

Firmatecknare för Bödkaregårdens Hästcenter Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bödkaregårdens Hästcenter Handelsbolag och det är följande personer, Eriksson, Bengt Ivar som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Berit Irene som är född 1942 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Billy Ivar som är född 1974 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Bödkaregårdens Hästcenter Handelsbolag är 969636-6583.