MK Produktion i Rydsgård Handelsbolag

Skåne län

Information

I Skurup finns det ett Handelsbolag som heter MK Produktion i Rydsgård Handelsbolag. Det finns flera bolag som liknar MK Produktion i Rydsgård Handelsbolag i Skåne län. Skurup är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

MK Produktion i Rydsgård Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-05-07 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1995-02-16 så har MK Produktion i Rydsgård Handelsbolag varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är MK Produktion i Rydsgård Handelsbolag och det finns fler bolag som är det i Skurup.

Vill man komma i kontakt med MK Produktion i Rydsgård Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till V. Storg. 1, 274 60, Rydsgård. Vi ni istället prata med MK Produktion i Rydsgård Handelsbolag så kan ni göra det på 0411-44810.

Inköp och försäljning av detaljer och utrustning för utbildning, såsom läder, gummisnören, papper, skärverktyg. Produktion av reservdelar för utbildningsverksamheten samt legotillverkning för verkstadsindustrin, i form av detaljer tillverkade genom svarvning, fräsning, svetsning i stål och aluminium.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Persson, Eva Gunilla som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Persson, Ulf Nils Gunnar som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

MK Produktion i Rydsgård Handelsbolag har 969611-6152 som sitt organisationsnummer.