PETERS PIZZA BUTIK VENEZIA HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

PETERS PIZZA BUTIK VENEZIA HANDELSBOLAG är ett av många företag som finns i Skurup. Det är nämligen den kommunen som PETERS PIZZA BUTIK VENEZIA HANDELSBOLAG finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

PETERS PIZZA BUTIK VENEZIA HANDELSBOLAG som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1988-05-18. Men sedan 1988-01-01 så har PETERS PIZZA BUTIK VENEZIA HANDELSBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kyrkog. 1, 274 34, Skurup. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på PETERS PIZZA BUTIK VENEZIA HANDELSBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0411-43737.

Skurup arbetar för att företag som PETERS PIZZA BUTIK VENEZIA HANDELSBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för PETERS PIZZA BUTIK VENEZIA HANDELSBOLAG. Det finns flera företag i Skåne län.

Pizzeria.

Firmatecknare för PETERS PIZZA BUTIK VENEZIA HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN GEMENSAMT..

Det finns idag lite personer som är kopplade till PETERS PIZZA BUTIK VENEZIA HANDELSBOLAG och det är följande personer, APOSTOLOVSKA, SVETLANKA som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Apostolovski, Koco som är född 1957 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för PETERS PIZZA BUTIK VENEZIA HANDELSBOLAG är 916762-1482.