Kommanditbolag Unic Brader's Co

Skåne län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Skurup och Kommanditbolag Unic Brader's Co är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Kommanditbolag Unic Brader's Co är ett av dem. Statusen för Kommanditbolag Unic Brader's Co är att Bolaget är aktivt.

Kommanditbolag Unic Brader's Co är ett Kommanditbolag och skapades 1995-04-20. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Skurup där företaget finns i jobbar för att företag som Kommanditbolag Unic Brader's Co ska trivas.

Kommanditbolag Unic Brader's Co är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Skurup så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är: * fastighetsrenovering * investment och förvaltning av fast och lös egendom. * Juridisk rådgivning och advokatverksamhet * ekonomisk rådgivning och utbildning * förmedling av tjänster inom ekonomi, juridik, ledarskap * förvaltning av och handel med fast egendom. * uthyrning av fordon, släpvagnar och båtar * försäljning av säkerhetsutrustning * utbildning inom ledarskap och försäljning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kommanditbolag Unic Brader's Co är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Kommanditbolag Unic Brader's Co och det finns flera företag som är det idag i Skurup.

Vill man komma i kontakt med Kommanditbolag Unic Brader's Co så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-70011.

Firman tecknas ensam av -komplementären.

De som är på något sätt har med Kommanditbolag Unic Brader's Co är Utbildningshuset Engström & Braders Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Nautic Yacht Båtförmedling SWE Kommanditbolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, .

Kommanditbolag Unic Brader's Co har 916637-4927 som sitt organisationsnummer.