FRAMVAGNSSPECIALISTEN MA HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

916548-5823 är organisationsnummer för bolaget FRAMVAGNSSPECIALISTEN MA HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FRAMVAGNSSPECIALISTEN MA HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Skurup som är den kommunen som FRAMVAGNSSPECIALISTEN MA HANDELSBOLAG finns i.

FRAMVAGNSSPECIALISTEN MA HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1986-06-03 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-10-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för FRAMVAGNSSPECIALISTEN MA HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

FRAMVAGNSSPECIALISTEN MA HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Skurup som också är .

Firmatecknare för FRAMVAGNSSPECIALISTEN MA HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Vill ni komma i kontakt med FRAMVAGNSSPECIALISTEN MA HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 040-185244 eller genom brev på följande adress:
Fabriksg. 15, 274 30, Skurup

Framvagnsinställning samt däckförsäljning.

Det finns olika personer som har en koppling med FRAMVAGNSSPECIALISTEN MA HANDELSBOLAG och det är ARONSSON, MATS OVE som är född 1945 och har titeln Bolagsman, WACKENBERG, BRITT MARGARETA som är född 1950 och har titeln Bolagsman,