HANDELSBOLAGET KJELL NILSSONS BYGG

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Skurup och HANDELSBOLAGET KJELL NILSSONS BYGG är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och HANDELSBOLAGET KJELL NILSSONS BYGG är ett av dem. Statusen för HANDELSBOLAGET KJELL NILSSONS BYGG är att Bolaget är aktivt.

HANDELSBOLAGET KJELL NILSSONS BYGG är ett Handelsbolag och skapades 1978-02-20. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Skurup där bolaget finns i jobbar för att bolag som HANDELSBOLAGET KJELL NILSSONS BYGG ska trivas.

HANDELSBOLAGET KJELL NILSSONS BYGG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Skurup så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Byggnadsrörelse i bolag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HANDELSBOLAGET KJELL NILSSONS BYGG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1978-01-01.

Idag är HANDELSBOLAGET KJELL NILSSONS BYGG och det finns flera bolag som är det idag i Skurup.

Vill man komma i kontakt med HANDELSBOLAGET KJELL NILSSONS BYGG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-42372.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

De som är på något sätt har med HANDELSBOLAGET KJELL NILSSONS BYGG är NILSSON, GUNVOR ANN-MARIE som är född 1947 och har titeln Bolagsman, NILSSON, KJELL INGE GÖRAN som är född 1942 och har titeln Bolagsman, .

HANDELSBOLAGET KJELL NILSSONS BYGG har 916436-8087 som sitt organisationsnummer.