Ideella föreningen Fotbollsalliansen Syd med firma Fotbollsalliansen Syd

Skåne län

Information

I Skurup finns det ett Ideell förening som heter Ideella föreningen Fotbollsalliansen Syd med firma Fotbollsalliansen Syd. Det finns flera företag som liknar Ideella föreningen Fotbollsalliansen Syd med firma Fotbollsalliansen Syd i Skåne län. Skurup är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2002-05-23 så har Ideella föreningen Fotbollsalliansen Syd med firma Fotbollsalliansen Syd varit registrerat. Idag är Ideella föreningen Fotbollsalliansen Syd med firma Fotbollsalliansen Syd och det finns fler företag som är det i Skurup.

Vill man komma i kontakt med Ideella föreningen Fotbollsalliansen Syd med firma Fotbollsalliansen Syd så kan man gör det genom att posta ett brev till Skurup 4860, 274 92, Skurup. Vi ni istället prata med Ideella föreningen Fotbollsalliansen Syd med firma Fotbollsalliansen Syd så kan ni göra det på 0411-559550.

Alliansen har som ändamål att ansvara för drift, daglig skötsel, låsning, uthyrning samt fördelning av tider i den av Skurups Kommun ägda fotbollshallen.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Andersson, Ingvar Anders Birger som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Claesson, Anders Lennart som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Jan Christer som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Sven Staffan Holger som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Lööw, Klas Ove Manfred som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmborg, Lars Peter som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamotNilryd, Nils Magnus som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Patrick Olle Allan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Södergren, Paul Jörgen Ingemann som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot.

Firman tecknas, av Staffan Karlsson, Magnus Nilsryd och Anders Claesson, var för sig. .

Ideella föreningen Fotbollsalliansen Syd med firma Fotbollsalliansen Syd har 848001-2379 som sitt organisationsnummer.