Benji International Trading

Skåne län

Information

810801-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Benji International Trading. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Benji International Trading är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skurup som är den kommunen som Benji International Trading finns i.

Benji International Trading har varit registrerat sedan 2007-07-18 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Benji International Trading så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Benji International Trading är och det finns flera verksamheter i Skurup som också är .

Firmatecknare för Benji International Trading är följande:

Vill ni komma i kontakt med Benji International Trading så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Restaurang på Råå Camping.

Det finns olika personer som har en koppling med Benji International Trading och det är Beg, Nicklas Dainal Noor Shezad som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma,