Svaneholms slott, andelsförening u p a

Skåne län

Information

Svaneholms slott, andelsförening u p a är ett bolag som finns i Skurup. I Svaneholms slott, andelsförening u p a finns det lite olika personer som är förknippade och det är Alwén, Karl Otto Mårten som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Arne Gerhard som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Roland Tommy som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergsten, Bo Ingmar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Gellström, Per Gustaf som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilje, Bo Gunnar som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamotMalmström, Sven Åke Leif som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Elna Louise Kristina som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lars Åke Tommy som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamotRemblegård, Britt Kerstin Elisabet som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamotÅkesson, Per Jonas som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamotBacklund, Jan Tomas som är född 1961 och har titeln SuppleantNilsson, Jens Magnus som är född 1980 och har titeln SuppleantOlsson, Per-Ola Edvin som är född 1964 och har titeln SuppleantPalm, Anders Gustaf Rune som är född 1946 och har titeln SuppleantPersson, Lars Martin som är född 1972 och har titeln SuppleantSjöberg, Åsa Betty Ann-Marie som är född 1965 och har titeln SuppleantUllmar, Lars Gunnar som är född 1947 och har titeln SuppleantWallner, Kerstin Anne-Sofi som är född 1954 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Svaneholms slott, andelsförening u p a så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Svaneholms slott, andelsförening u p a på telefon 070-2123060.

Att förvalta och vårda Svaneholms slott med därtill hörande byggnader, tomtmark, park och sjö, att tillhandahålla Vemmenhögs Härads Fornminnes- och Hembygdsförening nödiga lokaler och ut- rymme i övrigt för dess verksamhet, att bevara byggnader och till fastigheten hörande område såsom ett bygdens kulturminnesmärke samt att i därför avsedda lokaler bedriva eller låta bedriva restaurangrörelse samt därmed jämförlig verksamhet.

Idag är Svaneholms slott, andelsförening u p a av bolagstypen Ekonomisk förening.

Svaneholms slott, andelsförening u p a är ett av många bolag som finns i Skåne län och Skurup arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Svaneholms slott, andelsförening u p a innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-03-25 och Svaneholms slott, andelsförening u p a är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-03-25.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svaneholms slott, andelsförening u p a så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lilje, Bo Gunnar -Remblegård, Britt Kerstin Elisabet

Svaneholms slott, andelsförening u p a har 748000-1622 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.