Siriusbrödernas Fastighetsförening u p a Skurup

Skåne län

Information

Föreningen har till ändamål att förvalta stadsägan 50:100 lokal till logen XII Antares i Skurup och upplåta densamma för sammanträden och dylikt samt i övrigt uthyra och förvalta densamma.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Siriusbrödernas Fastighetsförening u p a Skurup vars verksamheterstyp är Ekonomisk förening.

I Skurup så är Siriusbrödernas Fastighetsförening u p a Skurup en av många verksamheter vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Skurup arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Skurup och i Skåne län. Redan 1932-01-03 så skapades Siriusbrödernas Fastighetsförening u p a Skurup och verksamheten är har ej F-skattsedel.

748000-1127 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Skurup.

Just nu är Siriusbrödernas Fastighetsförening u p a Skurup och det finns många verksamheter som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Siriusbrödernas Fastighetsförening u p a Skurup så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Andersson, Anders Lars-Ingvar -Gibrand, Sven-Ingvar

Följande personer är på något sätt aktiva inom Siriusbrödernas Fastighetsförening u p a Skurup är Andersson, Anders Lars-Ingvar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Gibrand, Sven-Ingvar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Sven-Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Pålsson, Anders Thorsten som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandqvist, Mats Johan Fredrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Karl-Ingvar Mikael som är född 1959 och har titeln SuppleantPersson, Gert-Åke Christer som är född 1948 och har titeln Suppleant, .