Bostadsrättsföreningen Husbygge nr 1 i Skurup

Skåne län

Information

Bostadsrättsförening finns det flera av i Skurup och Bostadsrättsföreningen Husbygge nr 1 i Skurup är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Bostadsrättsföreningen Husbygge nr 1 i Skurup är ett av dem. Statusen för Bostadsrättsföreningen Husbygge nr 1 i Skurup är att Bolaget är aktivt.

Bostadsrättsföreningen Husbygge nr 1 i Skurup är ett Bostadsrättsförening och skapades 1949-05-16. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Skurup där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bostadsrättsföreningen Husbygge nr 1 i Skurup ska trivas.

I Skurup så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Att genom förvärv och förvaltning av fast egendom i skurup åt medlemmarna däri upplåta bostäder under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bostadsrättsföreningen Husbygge nr 1 i Skurup inte är momsregistrerat.

Idag är Bostadsrättsföreningen Husbygge nr 1 i Skurup och det finns flera bolag som är det idag i Skurup.

Vill man komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Husbygge nr 1 i Skurup så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-41771.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hansson, Harald Egon -Jönsson, Håkan Martin Christoffer.

De som är på något sätt har med Bostadsrättsföreningen Husbygge nr 1 i Skurup är Delén, Rolf Gustav Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Göransson, Hans Jerry som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Harald Egon som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Håkan Martin Christoffer som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Engh, Siv Anne Marie som är född 1939 och har titeln Suppleant, Persson, Birgitta Maria som är född 1943 och har titeln Suppleant.

Bostadsrättsföreningen Husbygge nr 1 i Skurup har 748000-0301 som sitt organisationsnummer.