JoJ Bygg

Skåne län

Information

730613-XXXX är organisationsnummer för verksamheten JoJ Bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JoJ Bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skurup som är den kommunen som JoJ Bygg finns i.

JoJ Bygg har varit registrerat sedan 2004-11-22 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-09-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för JoJ Bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-09-05.

JoJ Bygg är och det finns flera verksamheter i Skurup som också är .

Firmatecknare för JoJ Bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med JoJ Bygg så kan ni göra det på telefon genom 0411-69913 eller genom brev på följande adress:

Byggverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med JoJ Bygg och det är Jönsson, Lars Joakim som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,