Entreprenadfirma Anders Björklöv

Skåne län

Information

730320-XXXX är organisationsnummer för företaget Entreprenadfirma Anders Björklöv. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Entreprenadfirma Anders Björklöv är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skurup som är den kommunen som Entreprenadfirma Anders Björklöv finns i.

Entreprenadfirma Anders Björklöv har varit registrerat sedan 2004-08-23 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-09-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Entreprenadfirma Anders Björklöv så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-09-09.

Entreprenadfirma Anders Björklöv är och det finns flera bolag i Skurup som också är .

Firmatecknare för Entreprenadfirma Anders Björklöv är följande:

Vill ni komma i kontakt med Entreprenadfirma Anders Björklöv så kan ni göra det på telefon genom 0411-85210 eller genom brev på följande adress:

Grävning och schaktning och övriga markarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Entreprenadfirma Anders Björklöv och det är Björklöv, Bo Anders som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma,