Småstjärnornas Personal Kooperativ Ekonomisk förening

Skåne län

Information

Småstjärnornas Personal Kooperativ Ekonomisk förening är ett bolag som finns i Skurup. I Småstjärnornas Personal Kooperativ Ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Birgitta Helena Elisabeth som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmkvist, Ulla Ingegerd Elisabet som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Mary Birgitta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Vill man kunna komma i kontakt med Småstjärnornas Personal Kooperativ Ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Småstjärnornas Personal Kooperativ Ekonomisk förening på telefon 0411-46376.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva förskoleverksamhet i form av ett personalkooperativ.

Idag är Småstjärnornas Personal Kooperativ Ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Småstjärnornas Personal Kooperativ Ekonomisk förening är ett av många bolag som finns i Skåne län och Skurup arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Småstjärnornas Personal Kooperativ Ekonomisk förening innehar ej F-skattsedel och Småstjärnornas Personal Kooperativ Ekonomisk förening är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Småstjärnornas Personal Kooperativ Ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Palmkvist, Ulla Ingegerd Elisabet -Persson, Mary Birgitta

Småstjärnornas Personal Kooperativ Ekonomisk förening har 716439-3774 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.