Bostadsrättsföreningen Regnbågen

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Bostadsrättsföreningen Regnbågen. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Skurup här finns det många olika Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Regnbågen tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Skurup jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Bostadsrättsföreningen Regnbågen är ej momsregistretat och har organisationsnummer 716438-9624.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Bostadsrättsföreningen Regnbågen på följande adress Vinterstigen 5, 274 36, Skurup.

Bostadsrättsföreningen Regnbågen är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Bostadsrättsföreningen Regnbågen så sitter följande personer i styrelsen: , , , Göransson, Gerd Marianne som är född 1925 och har titeln Suppleant , Nanheden, Åsa Helén som är född 1967 och har titeln Suppleant ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjande- rätt för obegränsad tid.