Bostadsrättsföreningen Norra Östergård

Skåne län

Information

716438-8592 är organisationsnummer för bolaget Bostadsrättsföreningen Norra Östergård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bostadsrättsföreningen Norra Östergård är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Skurup som är den kommunen som Bostadsrättsföreningen Norra Östergård finns i.

Bostadsrättsföreningen Norra Östergård har varit registrerat sedan 1988-05-24 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bostadsrättsföreningen Norra Östergård så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bostadsrättsföreningen Norra Östergård är och det finns flera bolag i Skurup som också är .

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Norra Östergård är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Norra Östergård så kan ni göra det på telefon genom 0411-40815 eller genom brev på följande adress:
Stenshuvudsg. 20, 216 17, Limhamn

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Det finns olika personer som har en koppling med Bostadsrättsföreningen Norra Östergård och det är Brossing, Sven Dan som är född 1938 och har titeln Likvidator,