Peter Nanders Byggtjänst

Skåne län

Information

710316-XXXX är organisationsnummer för företaget Peter Nanders Byggtjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Peter Nanders Byggtjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skurup som är den kommunen som Peter Nanders Byggtjänst finns i.

Peter Nanders Byggtjänst har varit registrerat sedan 1995-09-05 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Peter Nanders Byggtjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Peter Nanders Byggtjänst är och det finns flera bolag i Skurup som också är .

Firmatecknare för Peter Nanders Byggtjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Peter Nanders Byggtjänst så kan ni göra det på telefon genom 0411-43494 eller genom brev på följande adress:

Ny-, till- och ombyggnationer, raparationer. Kakel och klinker. Vasstaksläggning.

Det finns olika personer som har en koppling med Peter Nanders Byggtjänst och det är Nander, Lars Peter Gustav som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,