Itas Design

Skåne län

Information

Itas Design hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Skurup som är den kommunen där Itas Design finns. I Skurup så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Itas Design tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Itas Design har haft sedan 2008-12-11. Itas Design har funnits sedan och 2008-12-11 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Itas Design så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 073-9876950.

Skurup arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Itas Design har idag 701022-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Itas Design

Framställning av hemsidor och digitala bilder. Design, framställning och försäljning av tavlor, kort och keramik men även annan hantverk så som halsband.

I Itas Design så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hedström, Marita Eleonor som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .