Kent SvenSSonS Tapet o Måleri Service

Skåne län

Information

Kent SvenSSonS Tapet o Måleri Service är ett företag som finns i Skurup. I Kent SvenSSonS Tapet o Måleri Service finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Kent Arne Peter som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kent SvenSSonS Tapet o Måleri Service så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kent SvenSSonS Tapet o Måleri Service på telefon 0411-45941.

Måleri till fastighetsägare och privatpersoner.

Idag är Kent SvenSSonS Tapet o Måleri Service av bolagstypen Enskild firma.

Kent SvenSSonS Tapet o Måleri Service är ett av många företag som finns i Skåne län och Skurup arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Kent SvenSSonS Tapet o Måleri Service innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Kent SvenSSonS Tapet o Måleri Service är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kent SvenSSonS Tapet o Måleri Service så är det följande:

Kent SvenSSonS Tapet o Måleri Service har 700204-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.