Porla Kusin

Skåne län

Information

690130-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Porla Kusin. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Porla Kusin är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skurup som är den kommunen som Porla Kusin finns i.

Porla Kusin har varit registrerat sedan 1996-02-29 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Porla Kusin så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Porla Kusin är och det finns flera verksamheter i Skurup som också är .

Firmatecknare för Porla Kusin är följande:

Vill ni komma i kontakt med Porla Kusin så kan ni göra det på telefon genom 0411-42120 eller genom brev på följande adress:

Handel med husgeråd och presentartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Porla Kusin och det är Åkerblom, Jan-Axel Morgan som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,