Oscar Hansen Kommunikation

Skåne län

Information

680811-XXXX är organisationsnummer för företaget Oscar Hansen Kommunikation. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Oscar Hansen Kommunikation är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skurup som är den kommunen som Oscar Hansen Kommunikation finns i.

Oscar Hansen Kommunikation har varit registrerat sedan 2003-11-13 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Oscar Hansen Kommunikation så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Oscar Hansen Kommunikation är och det finns flera bolag i Skurup som också är .

Firmatecknare för Oscar Hansen Kommunikation är följande:

Vill ni komma i kontakt med Oscar Hansen Kommunikation så kan ni göra det på telefon genom 0411-532255 eller genom brev på följande adress:

Produktion och konsulttjänster inom audiovisuella medier, film, teater, event och härmed likvärdiga delområden, webb, radio, print.

Det finns olika personer som har en koppling med Oscar Hansen Kommunikation och det är Hansen, Oscar som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,