Ulf Nilssons BTB Service

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Skurup och Ulf Nilssons BTB Service är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ulf Nilssons BTB Service är ett av dem. Statusen för Ulf Nilssons BTB Service är att Bolaget är aktivt.

Ulf Nilssons BTB Service är ett Enskild firma och skapades 2005-01-21. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Skurup där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ulf Nilssons BTB Service ska trivas.

Ulf Nilssons BTB Service är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-01-27. I Skurup så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bilreparationer, bygg, trädgård.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ulf Nilssons BTB Service är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-02-03.

Idag är Ulf Nilssons BTB Service och det finns flera verksamheter som är det idag i Skurup.

Vill man komma i kontakt med Ulf Nilssons BTB Service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0411-40927.

.

De som är på något sätt har med Ulf Nilssons BTB Service är Nilsson, Bengt Ulf Mikael som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ulf Nilssons BTB Service har 670627-XXXX som sitt organisationsnummer.