Pilates for Life Charlotte Almö Thorsell

Skåne län

Information

661230-XXXX är organisationsnummer för företaget Pilates for Life Charlotte Almö Thorsell. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pilates for Life Charlotte Almö Thorsell är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skurup som är den kommunen som Pilates for Life Charlotte Almö Thorsell finns i.

Pilates for Life Charlotte Almö Thorsell har varit registrerat sedan 2007-09-17 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pilates for Life Charlotte Almö Thorsell så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Pilates for Life Charlotte Almö Thorsell är och det finns flera bolag i Skurup som också är .

Firmatecknare för Pilates for Life Charlotte Almö Thorsell är följande:

Vill ni komma i kontakt med Pilates for Life Charlotte Almö Thorsell så kan ni göra det på telefon genom 0411-46019 eller genom brev på följande adress:

Pilatesträning.

Det finns olika personer som har en koppling med Pilates for Life Charlotte Almö Thorsell och det är Thorsell Almö, Charlotte Elisabeth som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,