Lundahl In-Form

Skåne län

Information

I Skurup finns det ett Enskild firma som heter Lundahl In-Form. Det finns flera verksamheter som liknar Lundahl In-Form i Skåne län. Skurup är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Lundahl In-Form är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-01-21 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2001-12-06 så har Lundahl In-Form varit registrerat och sedan 2002-01-21 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Lundahl In-Form och det finns fler verksamheter som är det i Skurup.

Vill man komma i kontakt med Lundahl In-Form så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Lundahl In-Form så kan ni göra det på 070-5709102.

Framtagning av informations- och marknadsföringsmaterial samt trycksaker i text (även reportage i form av uppdragsjournalistik) och grafisk form allt från idé till färdig produkt. Utför öven frilandsuppdrag.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Lundahl, Maria Kristina som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Lundahl In-Form har 660505-XXXX som sitt organisationsnummer.