Pistolvägens Mur o Kakel

Skåne län

Information

650619-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Pistolvägens Mur o Kakel. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pistolvägens Mur o Kakel är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skurup som är den kommunen som Pistolvägens Mur o Kakel finns i.

Pistolvägens Mur o Kakel har varit registrerat sedan 2004-06-18 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-05-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pistolvägens Mur o Kakel så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-05-20.

Pistolvägens Mur o Kakel är och det finns flera verksamheter i Skurup som också är .

Firmatecknare för Pistolvägens Mur o Kakel är följande:

Vill ni komma i kontakt med Pistolvägens Mur o Kakel så kan ni göra det på telefon genom 070-8627944 eller genom brev på följande adress:

Bedriva murning, putsning, kakling inom byggbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Pistolvägens Mur o Kakel och det är Persson, Hans Anders Rickard som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,