SALONG LOCKETTE

Skåne län

Information

630207-XXXX är organisationsnummer för bolaget SALONG LOCKETTE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SALONG LOCKETTE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Skurup som är den kommunen som SALONG LOCKETTE finns i.

SALONG LOCKETTE har varit registrerat sedan 1990-02-19 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1987-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SALONG LOCKETTE så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

SALONG LOCKETTE är och det finns flera bolag i Skurup som också är .

Firmatecknare för SALONG LOCKETTE är följande:

Vill ni komma i kontakt med SALONG LOCKETTE så kan ni göra det på telefon genom 0411-45678 eller genom brev på följande adress:

Damfriseringsrörelse.

Det finns olika personer som har en koppling med SALONG LOCKETTE och det är Ekvall, Marie Charlotte Cecilia som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,